G-0SSP1HNF3F

GYIK

Mikor és hogyan tudok bejelentkezni?

Van lehetőséged pár nappal előtte és aznap is bejelentkezni.

Amennyiben napokkal előtte foglalsz időpontot, és azt az időpont előtt 24 órán belül mondod le, a lemondási díj 10000 Ft, 48 órán belüli lemondás díja 5000 Ft, amit bankszámlára való utalással tudsz rendezni.

Aznap történő bejelentkezés esetén érdemes a látogatásod előtt minimum 1, illetve másfél órával hamarabb telefonon egyeztetni. Ritkán tud működni a "félóra múlva mennék", de megpróbálhatod. 


Van-e zuhanyzási lehetőség?

Igen. És nem lehetőség, hanem kötelező! Masszázs előtt mindenképp! Hogy utána élsz-e vele, már a Te döntésed. Tusoló vár, többféle tusfürdő, szájvíz és tiszta törölköző használatával.

Hol történik a masszázs?

A tetthely egy matrac. Éppen elég nagy és puha, hogy kényelemesen érezd magad és el tudj lazulni. :-) 

Mivel masszírozok?

Általában illat és allergén mentes kókuszolajat használok (esetleges allergia, illetve a diszkréció miatt ). De az élmény fokozására és mélyítésére van lehetőséged illatositott masszaázsolajjal végzett masszázsra is. Igény szerint.

Megérinthetlek?

Nem. A programok Rólad szólnak, arról, hogy végre megpihenj, felfedezd és teljességében átéld a benned megébredt érzéseket. Érintéseid megzavarnak abban, hogy csak Rád tudjak figyelni. Ezért ha mégis megteszed, vagy próbálkozol, azonnal abbahagyom a programot és megmutatom a kijáratot.

Én kényeztethetlek Téged?

Egyértelműen nem! Masszázsra érkezel! Ha erre vágysz, nem én vagyok az a hölgy, akit keresel!

Csókolózásra van lehetőség? 

Nincs. Ismétlem masszázsra érkezel! Ugyan az erotika és a szexualitás jelen van, de nem ismerjük egymást. A csók az én olvasatomban egy nagyon intim, lélektől lélekig való kapcsolódás.

Én megmaszírozhatlak Téged?

Nem! Értékelem a szándékod, de Te érkezel az Én programomra ( amit reményeim szerint elolvastál), nem Én a tiédre.

....éves vagyok, jöhetek?

Vendégeket 20 és 60 éves kor között tudok vállalni. Sok éves tapasztalat miatt döntöttem így. Ennek egészségügyi és energetikai oka van. Alkudozásnak nálam nincs helye. Ha megteszed, az általam felállított határokat feszegeted, és ez azt jelenti nem tisztelsz sem Engem, sem a döntésem.hitwebcounter