GYIK

Mikor és hogyan tudok bejelentkezni?

Bejelentkezni érdemes a látogatásod előtt 1 illetve másfél órával hamarabb. Ritkán tud működni a "félóra múlva mennék", de megpróbálhatod. 

Van lehetőséged pár nappal előre időpontot foglalni. Ebben az esetben a foglalás napján reggel 8 óráig telefonos vagy sms megerősítést kérek. Amennyiben a megerősítésed nem történik meg, foglalt időpontod törlésre kerül, lehetőséget adva ezzel más vendégnek. Neked sajnos már nem lesz több lehetőséged arra, hogy ellátogass hozzám.

Van-e zuhanyzási lehetőség?

Igen. És nem lehetőség, hanem kötelező! Masszázs előtt mindenképp! Hogy utána élsz-e vele, már a Te döntésed. Tusoló vár, többféle tusfürdő, szájvíz és tiszta törölköző használatával.

Hol történik a masszázs?

A tetthely egy matrac. Éppen elég nagy és puha, hogy kényelemesen érezd magad és el tudj lazulni. :-) 

Mivel masszírozok?

Általában illat és allergén mentes kókuszolajat használok (esetleges allergia, illetve a diszkréció miatt ). De az élmény fokozására és mélyítésére van lehetőséged illatositott masszaázsolajjal végzett masszázsra is. Igény szerint.

Megérinthetlek?

Nem. A programok Rólad szólnak, arról, hogy végre megpihenj, felfedezd és teljességében átéld a benned megébredt érzéseket. Érintéseid megzavarnak abban, hogy csak Rád tudjak figyelni. Ezért ha mégis megteszed, vagy próbálkozol, azonnal abbahagyom a programot és megmutatom a kijáratot.

Én kényeztethetlek Téged?

Egyértelműen nem! Masszázsra érkezel! Ha erre vágysz, nem én vagyok az a hölgy, akit keresel!

Csókolózásra van lehetőség? 

Nincs. Ismétlem masszázsra érkezel! Ugyan az erotika és a szexualitás jelen van, de nem ismerjük egymást. A csók az én olvasatomban egy nagyon intim, lélektől lélekig való kapcsolódás.

Én megmaszírozhatlak Téged?

Nem! Értékelem a szándékod, de Te érkezel az Én programomra ( amit reményeim szerint elolvastál), nem Én a tiédre.

....éves vagyok, jöhetek?

Vendégeket 20 és 60 éves kor között tudok vállalni. Sok éves tapasztalat miatt döntöttem így. Ennek egészségügyi és energetikai oka van. Alkudozásnak nálam nincs helye. Ha megteszed, az általam felállított határokat feszegeted, és ez azt jelenti nem tisztelsz sem Engem, sem a döntésem.hitwebcounter