GYIK

Mikor és hogyan tudok bejelentkezni?

Bejelentkezni érdemes a látogatásod előtt 1 illetve másfél órával hamarabb. Ritkán tud működni a "félóra múlva mennék", de megpróbálhatod. 

Van lehetőséged másnapra is időpontot foglalni. Ebben az esetben a foglalás napján reggel 8 óráig telefonos vagy sms megerősítést kérek. Amennyiben a megerősítésed nem történik meg, foglalt időpontod törlésre kerül, lehetőséget adva ezzel más vendégnek.

Van-e zuhanyzási lehetőség?

Igen. És nem lehetőség, hanem kötelező! Masszázs előtt mindenképp! Hogy utána élsz-e vele, már a Te döntésed. Tusoló vár, többféle tusfürdő, szájvíz és tiszta törölköző használatával.

Hol történik a masszázs?

A tetthely egy matrac. Éppen elég nagy és puha, hogy kényelemesen érezd magad és el tudj lazulni. :-) 

Mivel masszírozok?

Általában illat és allergén mentes kókuszolajat használok (esetleges allergia, illetve a diszkréció miatt ). De az élmény fokozására és mélyítésére van lehetőséged illatositott masszaázsolajjal végzett masszázsra is. Igény szerint.

Megérinthetlek?

Igen. Olyan finoman és lágyan, ahogy én teszem veled. De... vannak tabu területek, amit nem érinthetsz. A tanga alatti terület tiltott zóna, ne is próbálkozz! Ha mégis megteszed, vagy próbálkozol, azonnal abbahagyom a programot és megmutatom a kijáratot.

Én kényeztethetlek Téged?

Egyértelműen nem! Masszázsra érkezel! Ha erre vágysz, nem én vagyok az a hölgy, akit keresel!

Csókolózásra van lehetőség? 

Nincs. Ismétlem masszázsra érkezel! Ugyan az erotika és a szexualitás jelen van, de nem ismerjük egymást. A csók az én olvasatomban egy nagyon intim, lélektől lélekig való kapcsolódás.

Én megmaszírozhatlak Téged?

Nem! Értékelem a szándékod, de Te érkezel az Én programomra ( amit reményeim szerint elolvastál), nem Én a tiédre.


hitwebcounter