Ismerj meg

Ki vagyok Én?

Elsősorban NŐ! Annyira NŐ, mint amennyire Te FÉRFI!

Az érintés és odaadás különleges képességével megáldott.
Az örök kereső, aki soha nem kötelezi el magát egy rendszer mellett sem.
4 éve csöppentem bele ebbe a világba. Megismertem és elkezdtem tanulni a tantrát. Elsajátítottam a tantra-, lingam- és jóni masszázs fogásait, fortélyait, a női-férfi lét és a szexualitás titkait. Örök hálám, hogy a legjobb, számomra leghitelesebb tanítótól tanulhatok!
A munkám lassan szolgálattá, küldetéssé változott. Célom, hogy Te is megismerd és átélhesd a szexualitás és intimitás más minőségét, más szintjét! Folyamatosan tanulok, és kutatom, hogyan tehetem még teljesebbé az élményt, amivel megajándékozlak.
Emberi lényként vágyunk az érintésre, szükségünk van rá a túléléshez, a mai rohanó, stresszel teli, elmagányosodott világban! Szükségünk van rá, hogy egy kicsit, ha csak egy órácskára is, el tudjunk engedni a gondokat, megálljunk a rohanásban és csak MI legyünk!
Programjaim közül bátran válogathatsz. A tantrikus jellegű rövidebb, és hosszabb teljes tantra masszázson keresztül, a saját lávaköves tantramasszázson keresztül.
Én tisztelem benned az ősi FÉRFIT, kérlek tiszteld bennem az ősi NŐT!


És végül néhány gondolatmorzsa Karinthy Frigyes örökbecsű írásaiból.

" Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy , akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire az, aki bejött a szobába. "

" Ön nem ismeri a női nemet! - Valóban, én csak a női igent ismerem."

" Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt, a nő férfit."

XNagy szeretettel várlak!


hitwebcounter