G-0SSP1HNF3F

Korai magömlés - 5 tipp, hogyan állíthatod meg

2023.06.28

A szex az egyik olyan "gyógyszer" amely káros mellékhatások nélkül stresszoldó hatású, segítheti a fizikai és szellemi ellazulást, hangulatjavító és a teljes megelégedettség, nyugalom érzését okozhatja. A harmonikus és stabil párkapcsolat egyik alapja és fontos eszköze a mindkét fél részéről elégedett szexuális élet.

A szex csodálatosan kellemes érzés, de a korai magömlés miatt inkább stresszessé, mint élvezetessé válhat.

Csalódás lehet valakivel úgy együtt lenni, hogy nem tudsz szexuális örömet szerezni neki, nem is beszélve a megaláztatásról, bármennyire is megértő a partnered.

Mi okozhatja a problémát?

A korai szexuális élmények meghatározzák a sietős, "minél gyorsabban legyünk túl rajta" szex mintáját. Ezek az élmények gyakran elhamarkodottak - még mielőtt a szülők hazaérnek, gyorsan a zuhany alatt, rövid randevúk. 

És néha túl vékony a határvonal a szorongás és az izgalom között, ami azt jelenti, hogy a teljesítmény miatti szorongás túlzottan izgatott, korai magömléssé változhat. 

A "túl hamar jön" félelem korai orgazmushoz vezethet. 

A valódi korai magömlés a behatolást követő másodperceken belül, vagy akár a behatolás előtt megtörténhet .

 Ezek a kezdeti tapasztalatok határozzák meg a gyors szex mintáját a jövőre nézve. 

És mivel az emberi agya az utódnemzés programjára van beállítva, ezt rendkívül sürgős és fontos utasításként fogadja. Ez olyan, amit nem könnyű elfelejteni.

A korai magömlés egyetlen "gyógymódja" az, ha a tudattalan elme "frissíti" a szexuális teljesítményhez használt mintáját.

Hogyan lehet megállítani a korai magömlést?

Élvezd az utazást, és szánj rá időt!

Dr. Milton Erickson néha az étkezéshez hasonlította a szeretkezést. Esetleg elidőzhetsz az előételnél, várhatsz egy kicsit, majd szánd rá az időt a főételre, és ízleld és élvezd az ízeket. Esetleg élvezheted a desszertet, és lazíthatsz egy kellemes kávé mellett. Órákra meghosszabbíthatod az élvezetet. Hasonlítsd össze ezt azzal, amikor egy hamburgert eszel, miközben sétálsz az utcán vagy sietsz valahova.

A szeretkezés nem csak a szex. A szeretkezéshez tartozik a beszélgetés és az együtt töltött minőségi idő is. Az előjáték néha a szex legjobb része is lehet. A pihenéshez és a szexuális vagy fokozásához az izgalom és a nyugalom megfelelő egyensúlyára van szükség. 

Gyakorolj! Összpontosíts az "utazásra", ne csak az "érkezésre"!


Változtass a gondolataidon!

Sokan gondolják azt helytelenül, hogy bizonyos fizikai/testi reakciókat nem tudnak befolyásolni.

A hipnózis vagy a meditáció remek eszközök lehetnek az olyan fizikai reakciók hatékony  befolyásolására, amelyek általában nem tudatosak. 


Használj figyelemelterelő technikákat!

 Természetes, hogy szeretne teljesen elmerülni az élményben a kedveseddel, de ha úgy érzed, hogy túl korán éred el a csúcsot, akkor (és ez borzasztóan romantikus!) kezdj el számolni vagy a légzésedre figyelni. Ez eléggé csökkentheti az izgalmat ahhoz, hogy késleltetni tudd az orgazmust. 

Ha esetleg valami viccesre gondolsz közben az is segíthet. Figyelmeztetés : Ne kezdj el vigyorogni vagy kuncogni! Néha vannak rosszabb dolgok a partnered számára, mint a korai magömlés. 

Bármilyen hipnotikus munkával párosulva, ezek a figyelemelterelő módszerek óriási változásokat eredményezhetnek, és nagymértékben elmélyíthetik a szeretkezés örömét.


Dolgozd meg ezeket az izmokat!

Vannak nagyon egyszerű és könnyű gyakorlatok, amelyekkel erősebbé teheted az erekciódat, és jobban szabályozhatod az ejakulációt.

A "Kegal gyakorlatok" (az egyik Dr. Kegal után) a szeméremcsonttól a farokcsontig terjedő pubococcygealis (PC) izmokra összpontosítanak.  Ez egy olyan diszkrét gyakorlat, amit bármikor megcsinálhatsz, akár a dugóban ülve, vagy a buszra várva.

Hogyan edzed a PC izmaidat?

Az alábbi linken bővebben olvashatsz a gyakorlatról.


Kerüld el az izgatószereket!

Az étrend befolyásolhatja a szexet. Az olyan izgatószerek, mint a koffein, növelhetik az izgalom szintjét, de a szex meghosszabbításához nem kell túl korán izgalomba jönni. A korai magömlés kezelése részben a megnyugvásról, a lassításról szól. Tehát ésszerű korlátozni minden olyan élelmiszer vagy élénkítő hatású anyag bevitelét, ami ezt a folyamatot felgyorsíthatja.

És ne feledd, hogy ha nem eszel eleget, vagy nem jó minőségű táplálékot fogyasztasz, az ugyanúgy hatással van a teljesítőképességedre !

Férfiak milliói tanulták meg, hogyan lehet megállítani a korai magömlést.

E tippek alkalmazásával Te is megteheted.


Forrás: 

https://www.hypnosisdownloads.com

Korai magömlés kezelése. Baum és Spiedler. Az emberi szexualitás orvosi fogalmai . 2001 
hitwebcounter