G-0SSP1HNF3F

Tantra masszázs programjaim


Programjaim alapja a tantra masszázs, mely tudatos, finom, érzéki érintésekkel képes oldani testi-lelki blokkjaidat, elfojtott szexualitással kapcsolatos sérüléseidet (ha vannak ), és felkelteni a vágyadat.

Együtt töltött időnket a lingam-masszázs ( merem állítani ) egyedülálló élménye koronázza meg.

A lingam-masszázs egy szent és gyógyító folyamat, egy gyönyörűszép szertartás  ( férfiasságod kézzel való kényeztetése ). Nem számít, hogy fiatal vagy, vagy éppen az érettebb korosztályba tartozol. Az sem számít, hogy potens vagy épp impotens vagy, hogy szexuálisan tapasztalt vagy éppen tapasztalatlan.

Két dolog kell csupán..

Állj készen a megtapasztalásra, és bízz bennem!Ha első alkalommal látogatsz meg 1 illetve 1.5 órás programban lehet részed.

Programjaim tudatosan felépítettek, egymásra épülnek. Így ha az első alkalom után szeretnél meglátogatni ismét, már lehetőséged van megtapasztalni a 2 illetve 2.5 órás programjaimat, a teljes tantra masszázst a lingam-masszázs szertartásával.
Programjaim magukban is különleges élményt nyújtanak. 😊.


Hölgyeket is nagy szeretettel és tisztelettel várok!
Számukra a tantra masszázs szertartása segít felismerni a szexualitásukban rejlő erőt, gyógyítani a szexuális gátakat, sérelmeket, begyógyulatlan mély sebeket. Orgazmus problémáknál is segítség lehet.


Kérlek vedd figyelembe, hogy a masszázs során nagyon erős szexuális energiák vannak ugyan jelen, de ez az együttlét csak rólad szól! Se aktusra, se kölcsönösségre nincs lehetőség!


Bejelentkezés, időpontkérés telefonon : +36-30-588-1485

hitwebcounter