Rólam írták

" Több helyen voltam már masszázson, de ilyen jot még nem kaptam élveztem minden percét.Tantra-Lingam masszázst kaptam."


" Tantra - lingam programot kértem. Még nem vettem részt ilyenben és nagyon kíváncsi voltam. Voltam már több féle masszázson, de ez teljesen más. Minden pillanatban jelen voltam, amit elég nehéz nálam elérni. Csak rá figyeltem. Csodálatos érintése van. Az érintésén kívül minden egyéb megszűnt. "


" Ma jutottam el Gebonahoz, aki egy kulonleges elmennyel ajandekozott meg.

Nagyon kedves es figyelmes holgy, kulonlegesen finom, langyos erintessel.
Nem vagyok mar 12 eves, de ehhez hasonlo izgalmat meg nem ereztem. A beteljesules is kulonleges volt: meg soha nem tortent meg velem, hogy az orgazmusomat belulrol eljem meg.
Aki nem nagyuzemi daralasra vagyna, hanem egy kulonleges, semmihez sem foghato elmenyre, garantaltan jo kezekben lesz Gebonanal. "


"..bajban vagyok, ez egyszerűen leírhatatlan. :D de azért megpróbálom. A másfél órás programot választottam, kétszeri kényeztetésel. Járatlan vagyok masszázs terén így megbeszéltük hogy teljes mértékben rábízom magam. Nem bántam meg. A nyitó kényeztetést átugorva... ...hasra fordultam. eléggé ellazult állapotban és átadtam magamat a kényeztetésnek. Nem célom és nem is tudom részletesen leírni mi hogyan történt, hiszen kb ez is a célja ennek a "foglalkozásnak". Teljesen kikapcsolt, egy másik szintere vitt mind szellemileg, mind testileg. a lágy érinések, az olaj, a keményebb gyúrás, a csúszkamasszázs során a teste teljes felülete, a forró bőre, érzések, "képek" maradtak bennem, és határtalan felfrissülés, kikapcsolódás. " 


" Az érzékiség csúcsa.. Tényleg non plusz ultra.. nehéz bármivel is összehasonlítani.

.... kívánom, hogy más is átélje ezt az érzést egyszer életében. Sokkal több, mint holmi szexuális élmény.. igaz amit leírt Gebona a weboldalán, ezáltal közelebb kerülsz önmagadhoz. Még biztosan menni fogok a jövőben. "

hitwebcounter