Rólam írták

" Az érzékiség csúcsa.. Tényleg non plusz ultra.. nehéz bármivel is összehasonlítani.

.... kívánom, hogy más is átélje ezt az érzést egyszer életében. Sokkal több, mint holmi szexuális élmény.. igaz amit leírt Gebona a weboldalán, ezáltal közelebb kerülsz önmagadhoz. Még biztosan menni fogok a jövőben. "

"..bajban vagyok, ez egyszerűen leírhatatlan. :D de azért megpróbálom. A másfél órás programot választottam, kétszeri kényeztetésel. Járatlan vagyok masszázs terén így megbeszéltük hogy teljes mértékben rábízom magam. Nem bántam meg. A nyitó kényeztetést átugorva... ...hasra fordultam. eléggé ellazult állapotban és átadtam magamat a kényeztetésnek. Nem célom és nem is tudom részletesen leírni mi hogyan történt, hiszen kb ez is a célja ennek a "foglalkozásnak". Teljesen kikapcsolt, egy másik szintere vitt mind szellemileg, mind testileg. a lágy érinések, az olaj, a keményebb gyúrás, a csúszkamasszázs során a teste teljes felülete, a forró bőre, érzések, "képek" maradtak bennem, és határtalan felfrissülés, kikapcsolódás. "


" Na igen ez a rész a lényeg... a masszázs minden részletében erotikus volt. Az elsőtől az utolsó pillanatig. Nem kellett kivárni semmit, a megfordulás előtt és után is élvezetes bizsergések járták át a testemet ahol csak hozzám ért. Talán életem eddigi legjobb erotikus masszázsát kaptam. Minden testrészemben ellazultam és élveztem. Mintha pontosan tudná mit érez a delikvens. A részletek teljesen kiestek, az időérzékem is elveszett. Ha nem néztem volna az órára, nem tudtam volna mennyi idö telt el. Köszönöm ezt az élményt! "