G-0SSP1HNF3F

Rólam írták

Gebona is very pleasant lady to be around. She is kind, warm and very caring. I felt like she knew me and could look into my soul from the start.

My tantric experience with her almost felt spiritual. She is a pro at what she does. "


" Behunytam a szemem és átadtam magam az élvezeteknek. Az első pár érintése után éreztem, hogy itt valamiféle újjászületés részese leszek. Nehéz szavakkal leírni az érzéseket, amiket kiváltott belőlem. Az isteni és mennyei szavak elcsépeltnek tűnnek kifejezni azt amit átéltem. Gebona, valóban Ajándék! Bársonyos ujjai, a tenyere nagyon finom, puha, érintései testet és lelket simogatóak, meleg, hideg és forró folyamatos váltakozása. 

Még most is beleborzongok, a szó jó értelmében. Kis idő múlva már az alkarját, könyökét, vállait és a testét is bevetette. Az olaj folyamatos kenést biztosított, amit nem tudom hogyan adagolhatott, mert néha olyan volt, mintha legalább 4 kéz tevékenykedne rajtam.... Mintha az idegszálaival rákapcsolódott volna az enyéimre, lágyabb és erősebb érintéseket felváltva alkalmazott, pont úgy, ahogy nekem jól esett. Amikor a hátamra feküdhettem, már az időérzékem, és a testem feletti kontrollom is elvesztettem, fejedelmi érzés volt a figyelme középpontjában, a kényeztetés középpontjában lenni. 5 csillagos férfi wellness! "


" Több helyen voltam már masszázson, de ilyen jot még nem kaptam élveztem minden percét.Tantra-Lingam masszázst kaptam."


" Tantra - lingam programot kértem. Még nem vettem részt ilyenben és nagyon kíváncsi voltam. Voltam már több féle masszázson, de ez teljesen más. Minden pillanatban jelen voltam, amit elég nehéz nálam elérni. Csak rá figyeltem. Csodálatos érintése van. Az érintésén kívül minden egyéb megszűnt. "


" Ma jutottam el Gebonához, aki egy különleges élménnyel ajándékozott meg.

Nagyon kedves és figyelmes hogy, különlegesen finom, langyos érintéssel.
Nem vagyok már 12 éves, de ehhez hasonló izgalmat meg nem éreztem. A beteljesüles is különleges volt: meg soha nem történt meg velem, hogy az orgazmusomat belülről éljem meg.
Aki nem nagyüzemi darálasra vágyna, hanem egy különleges, semmihez sem fogható élményre, garantáltan jó kezekben lesz Gebonánál. "


"..bajban vagyok, ez egyszerűen leírhatatlan. :D de azért megpróbálom. A másfél órás programot választottam, kétszeri kényeztetésel. Járatlan vagyok masszázs terén így megbeszéltük hogy teljes mértékben rábízom magam. Nem bántam meg. A nyitó kényeztetést átugorva... ...hasra fordultam. eléggé ellazult állapotban és átadtam magamat a kényeztetésnek. Nem célom és nem is tudom részletesen leírni mi hogyan történt, hiszen kb ez is a célja ennek a "foglalkozásnak". Teljesen kikapcsolt, egy másik szintere vitt mind szellemileg, mind testileg. a lágy érinések, az olaj, a keményebb gyúrás, a csúszkamasszázs során a teste teljes felülete, a forró bőre, érzések, "képek" maradtak bennem, és határtalan felfrissülés, kikapcsolódás. " 


" Az érzékiség csúcsa.. Tényleg non plusz ultra.. nehéz bármivel is összehasonlítani.

.... kívánom, hogy más is átélje ezt az érzést egyszer életében. Sokkal több, mint holmi szexuális élmény.. igaz amit leírt Gebona a weboldalán, ezáltal közelebb kerülsz önmagadhoz. Még biztosan menni fogok a jövőben. "

hitwebcounter