G-0SSP1HNF3F

Yóni-masszázs

A yóni elnevezés szankrit nyelvből ered, magába foglalja mind a külső, mind a belső női nemi szerveket.

A tantrikus tradíció a yónit gyógyulást adó szentéjként és az istennő otthonaként tiszteli. Az ősi "szent kehely" bejárataként imádják, mint azt a helyet, ahol a fogantatás szentsége megtörténik. Minden tudás, amit a Nő a múltról, a jelenről, és a jövőről tudni vél, az a méhéből ered.

Mindazonáltal itt rakódnak le a múltban megélt lelki és fizikai sérülések, szexuális abúzus nyomai is, amik akadályai lehetnek annak, hogy a nő megélje saját szexualitását és az abban rejlő csodát.

A Yóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az odáig vezető örömteli út átélése.

A yóni-masszázs szertartása segít felismerni a szexualitásukban rejlő erőt, gyógyítani a szexuális gátakat, sérelmeket, begyógyulatlan mély sebeket. Orgazmus problémáknál is segítség lehet.

Az a nő, aki felismerte, és használni tudja a szexualitásban rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is.

Forrás: Michaela Riedl : Jóni-masszázs


Hogyan képzeld el? Mi fog történni?

A masszázs időtartama Hölgyek esetében minimum 90 perc.

A meleg olajos tantra masszázs segít ellazulni, és felkészíteni a tested és lelked arra, hogy beengedj a legintimebb, legrejtettebb szentéjedbe.

Nő vagyok, csakúgy, mint TE. De félreértések elkerülése miatt nem egy "leszbi kalandban" lesz részed. Ez a szertartás rólad szól, függetlenül attól ki csinálja, és mi a nemi hovatartozása.

Ahogy fentebb olvashattad, célja nem az orgazmus, hanem az út, emiatt ne legyenek elvárásaid sem Önmagaddal, sem velem szemben!

Ha készen állsz átélni ezt a különleges élményt, szeretettel várlak !hitwebcounter