Aktuális

2022.05.01


Kedves Vándor!

2022.05.02-tól 2022.05.11-ig jól megérdemelt szabadságom töltöm :-). Ezalatt nem leszek elérhető.Megértésed köszönöm. 2022.05.12-től ismét szeretettel várlak.

XXX G 

Aranyosi Ervin: Karácsonyi üzenet


A szívedbe érkezett egy karácsonyi üzenet,
ami talán lángra gyújtja a szeretet tüzedet.
Fentről, elment szeretteid néznek rád: - A csillagok.
A lelkedet megnyugtatják: - Vigyázok rád, itt vagyok!
Nyugodj hát meg, s hagyd, hogy szíved átjárja a szeretet,
engedd, hogy a könnycseppjeid fürösszék a lelkedet,
oly jó érzés, ha van kivel megosztanod mosolyod,
ha szeretni, kedveskedni, s beszélgetni van okod.
Díszítsd hát fel fenyőfádat, s vele együtt szívedet!
Engedd be most azt az érzést, ami eddig kint rekedt!
Bocsásd meg a többieknek mindazt, ami fájt nagyon,
sértődöttség bús madarát engedd ki az ablakon!
Öltsd magadra legszebb ruhád, és a legszebb mosolyod,
nem létezik annál szebb arc, mint amelyik mosolyog!
Melegíts át szép szavakkal, dicsérj, szóval simogass,
hagyd a látszat okosságot, inkább csak a szívre hass!
Ha elmúlik a karácsony, így folytasd a dolgodat,
így lehetsz majd szeretettebb, így lehetsz majd boldogabb!
Szíveden át üzenj másnak, érj el fáradt lelkeket!
Egész évben legyen vendég szívedben a szeretet!


Masszázs

Gyertya az asztalon, finom, illatos,

De nem ez az, ami igazán lázba hoz.
Kényeztető olaj a bőrömön nem hideg,
Mégis készenlétben minden kis ideg.
Halk zene szól valahol nagyon messze,
Magába szívja, úgy issza az este.
Érzékeny érintés, épphogy csak érzem,
Ernyed egy izom lazításra készen.
A másik megfeszül és éberen vár,
Hogy simíts, érj végre hozzám már!
Érzékek, érzések, ó, milyen csalfák!
Negédes édesek, pont, ahogy akarták.
Mert úgy akarták, hogy érezzed,
Borzongasson s nagyon élvezzed.
Minden idegszálad vigyázzba álljon!
Érzéked a következő mozdulatra várjon!

Vári Józsefné


2021.11.28

Az advent a várakozás és a belső elvonulás időszaka. Nem véletlen, hogy legelőször épp egy lila színű gyertya kerül meggyújtásra. Ez egy fontos jelentéstartalommal bíró, ünnepi szín az egyházban, ilyen színű miseruhát viselnek a papok is a szertartások alatt. A legelső gyertya jelképezi Ádámot és Évát, ez a hit gyertyája.

2021.09.29

Kedves Vándor!

2021.09.30-tól 2021.10.06-ig szabadságon leszek :-) 


2021.04.12

Kedves Vándor! 

Kövesd a szíved vágyát! Szeretettel várlak, ha szeretnél egy kicsit elszökni a világ elől, ha szeretnéd, hogy egy időre minden rólad szóljon, ha vágyod az érintést, és szeretnéd érezni, hogy fontos vagy !2021.03.05

Kedves Vándor! 2021.03.07-ig, este 19 óráig tudlak még fogadni, azt ezt követő két hetes kormány által előírt bezárás előtt! Utána egy nagyon finom kávéra, teára vagy frissítőre tudlak vendégül látni, mint barátot/régi ismerőst ! :D

2021.03.05

Gondolatok Sir Antony Hopkinstól - mindig aktuális


"Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek.Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, és ez lesz a legfontosabb is.

Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni.Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akiket nem érdekel a jelenléted.Tudom, hogy a megérzésed az, hogy mindent megteszel azért, hogy elismerést szerezz a körülötted lévőktől, de ez egy impulzus, ami ellopja az idődet, energiádat, mentális és testi egészségedet.

Amikor örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel kezdesz küzdeni egy életért, nem mindenki lesz kész arra, hogy kövessen téged arra a helyre.Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változnod, hanem azt jelenti, hogy el kell engedned azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy elkísérjenek.

Ha kizárnak, sértegetnek, elfelejtenek vagy figyelmen kívül hagynak azok, akiknek az idődet adod, nem teszel magadnak szívességet azzal, hogy tovább kínálod az energiádat és az életed.Az igazság az, hogy nem vagy mindenkinek való, és neked sem való mindenki! Ez teszi olyan különlegessé azt, amikor olyan embereket találsz, akikkel barátságot kötsz, vagy viszonozzák a szerelmet.Tudni fogod, milyen értékes, mert megtapasztaltad már azt, ami nem az.

Minél több időt töltesz azzal, hogy megpróbálod megszerettetni magad valakivel, aki nem képes viszont szeretni, annál több időt vesztegetsz azzal, hogy megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy valaki mással kapcsolódj. Több milliárd ember van ezen a bolygón, és közülük sokan találkoznak veled az érdekesség, és elkötelezettség szintjén.Minél többet maradsz kapcsolatban olyan emberekkel, akik párnának, háttér opciónak, vagy gyógytornászként használnak az érzelmi gyógyuláshoz, annál tovább maradsz távol attól a közösségtől, amelyet szeretnél.

Lehet, hogy ha nem jelentkezel, nem fognak keresni. Talán, ha abbahagyod a próbálkozást, a kapcsolat véget ér. Talán ha nem írsz tovább, a telefonodon nem lesznek üzenetek hetekig. Ez nem azt jelenti, hogy tönkretetted a kapcsolatot, hanem azt jelenti, hogy mindaz, ami fenntartotta ezt, az az energia volt, amit csak te adtál a megtartásához. Ez nem szerelem, hanem ragaszkodás. Esélyt akar adni azoknak, akik nem érdemlik meg!

Sokat érdemelsz, ám vannak emberek, akiknek nem kellene ott lenniük az életedben, és ezt észre fogod venni. A legértékesebb dolog, ami az életedben van, az az időd és az energiád, mivel mindkettő korlátozott. Bármire is adod az idődet és az energiádat, meghatározza a létezésedet. Amikor rájössz erre, kezded megérteni, miért vagy ennyire ideges, amikor olyan emberekkel töltöd az idődet, olyan tevékenységekben, helyeken vagy helyzetekben, amelyek nem illenek hozzád és nem kellene, hogy a közeledben legyenek, mert energiát lopnak.Kezdesz rájönni, hogy a legfontosabb dolog, amit magadért és körülötted mindenkiért megtehetsz, hogy mindennél hevesebben véded az energiádat.

Tedd az életed biztonságos menedékké, ahol csak ′′kompatibilis ′′ emberek lehetnek veled. 

Senkiért sem vagy felelős. Nem te vagy a felelős azért, hogy meggyőzd őket a fejlődésről. Nem az a dolgod, hogy az emberekért létezz és az életed add nekik! Mert ha rosszul érzed magad, ha kényszert érzel, akkor minden problémád gyökere leszel a ragaszkodásod által, attól félve, hogy nem kapsz viszonzást az általad nyújtott szívességekért. Az egyetlen kötelességed, hogy rájöjj, hogy te vagy a sorsod ura, és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled. Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel. Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg is fog minden változni, ez biztos.

Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időd olyanokra, akik nem értik meg a változást, a szeretetet, az értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz."

/Sir Anthony Hopkins/ 

2021.01.29

Kedves Vándor! 

" A masszázs a lélek eledele." 

VIP , azaz Very Important Person (nagyon fontos személy).

VIP programok, hiszen számomra minden vendég kiemelten fontos !!!

Sokatok kérésére februártól bővítem programjaimat. 

Ha erős, " meggyúrós " masszázsra vágysz, ha "ittfájottfáj"  masszázsérintésekre vágyik minden porcikád, a Himalájasó kristállyal végzett Gua sha mély kötőszöveti masszázst tiszta szívvel tudom ajánlani. A program erotika mentes, tehát jól fontold meg a döntésed!! 

Bejelentkezni, időpontot foglalni csak úgy, mint eddig telefonon tudsz.

Tel.: 06305881485


.

hitwebcounter