Aktuális

2023.06.27

Kedves Vándor!

Lelépek! .... na nem örökre, csak egy kicsit pihenni.

2023 július 28-tól augusztus 9-ig nem leszek elérhető.

Augusztus 10-től új programokkal és lehetőségekkel várlak.

Kívánok neked is napsütéses, feltöltődős, izgalmas nyarat!

XXX G


2023.05.28

Hamarosan...

Az egészséges, harmonikus szexualitás mindennek az alapja, legyen szó munkáról, pihenésről, az élet bármely területéről, hiszen a szexuális energia a legősibb életenergia, kreatív alkotóenergia.

Ha ez nincs rendben, semmi sem lesz rendben!

A kielégítő szexuális élet a boldog párkapcsolat alapja, hiánya hosszú távon megmérgezheti a pár egymás közötti, intim viszonyát. A szexuális problémák egy kapcsolaton belül komoly problémákat okoznak, míg végül megkeserítik azt. 

A szexuális probléma oka számtalan lehet, közöttük lelki okok is megtalálhatóak. A hipnoterápia segíthet megoldani a szexuális problémákat. A hibás tudatalatti programokat átírva állítja helyre a önbizalmat, a bizalmat és a meghittséget.

Masszázs

Gyertya az asztalon, finom, illatos,

De nem ez az, ami igazán lázba hoz.
Kényeztető olaj a bőrömön nem hideg,
Mégis készenlétben minden kis ideg.
Halk zene szól valahol nagyon messze,
Magába szívja, úgy issza az este.
Érzékeny érintés, épphogy csak érzem,
Ernyed egy izom lazításra készen.
A másik megfeszül és éberen vár,
Hogy simíts, érj végre hozzám már!
Érzékek, érzések, ó, milyen csalfák!
Negédes édesek, pont, ahogy akarták.
Mert úgy akarták, hogy érezzed,
Borzongasson s nagyon élvezzed.
Minden idegszálad vigyázzba álljon!
Érzéked a következő mozdulatra várjon!

Vári Józsefné


2021.03.05

Gondolatok Sir Antony Hopkinstól - mindig aktuális


"Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek.Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, és ez lesz a legfontosabb is.

Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni.Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akiket nem érdekel a jelenléted.Tudom, hogy a megérzésed az, hogy mindent megteszel azért, hogy elismerést szerezz a körülötted lévőktől, de ez egy impulzus, ami ellopja az idődet, energiádat, mentális és testi egészségedet.

Amikor örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel kezdesz küzdeni egy életért, nem mindenki lesz kész arra, hogy kövessen téged arra a helyre.Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változnod, hanem azt jelenti, hogy el kell engedned azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy elkísérjenek.

Ha kizárnak, sértegetnek, elfelejtenek vagy figyelmen kívül hagynak azok, akiknek az idődet adod, nem teszel magadnak szívességet azzal, hogy tovább kínálod az energiádat és az életed.Az igazság az, hogy nem vagy mindenkinek való, és neked sem való mindenki! Ez teszi olyan különlegessé azt, amikor olyan embereket találsz, akikkel barátságot kötsz, vagy viszonozzák a szerelmet.Tudni fogod, milyen értékes, mert megtapasztaltad már azt, ami nem az.

Minél több időt töltesz azzal, hogy megpróbálod megszerettetni magad valakivel, aki nem képes viszont szeretni, annál több időt vesztegetsz azzal, hogy megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy valaki mással kapcsolódj. Több milliárd ember van ezen a bolygón, és közülük sokan találkoznak veled az érdekesség, és elkötelezettség szintjén.Minél többet maradsz kapcsolatban olyan emberekkel, akik párnának, háttér opciónak, vagy gyógytornászként használnak az érzelmi gyógyuláshoz, annál tovább maradsz távol attól a közösségtől, amelyet szeretnél.

Lehet, hogy ha nem jelentkezel, nem fognak keresni. Talán, ha abbahagyod a próbálkozást, a kapcsolat véget ér. Talán ha nem írsz tovább, a telefonodon nem lesznek üzenetek hetekig. Ez nem azt jelenti, hogy tönkretetted a kapcsolatot, hanem azt jelenti, hogy mindaz, ami fenntartotta ezt, az az energia volt, amit csak te adtál a megtartásához. Ez nem szerelem, hanem ragaszkodás. Esélyt akar adni azoknak, akik nem érdemlik meg!

Sokat érdemelsz, ám vannak emberek, akiknek nem kellene ott lenniük az életedben, és ezt észre fogod venni. A legértékesebb dolog, ami az életedben van, az az időd és az energiád, mivel mindkettő korlátozott. Bármire is adod az idődet és az energiádat, meghatározza a létezésedet. Amikor rájössz erre, kezded megérteni, miért vagy ennyire ideges, amikor olyan emberekkel töltöd az idődet, olyan tevékenységekben, helyeken vagy helyzetekben, amelyek nem illenek hozzád és nem kellene, hogy a közeledben legyenek, mert energiát lopnak.Kezdesz rájönni, hogy a legfontosabb dolog, amit magadért és körülötted mindenkiért megtehetsz, hogy mindennél hevesebben véded az energiádat.

Tedd az életed biztonságos menedékké, ahol csak ′′kompatibilis ′′ emberek lehetnek veled. 

Senkiért sem vagy felelős. Nem te vagy a felelős azért, hogy meggyőzd őket a fejlődésről. Nem az a dolgod, hogy az emberekért létezz és az életed add nekik! Mert ha rosszul érzed magad, ha kényszert érzel, akkor minden problémád gyökere leszel a ragaszkodásod által, attól félve, hogy nem kapsz viszonzást az általad nyújtott szívességekért. Az egyetlen kötelességed, hogy rájöjj, hogy te vagy a sorsod ura, és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled. Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel. Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg is fog minden változni, ez biztos.

Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időd olyanokra, akik nem értik meg a változást, a szeretetet, az értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz."

/Sir Anthony Hopkins/ 

2021.01.29

Kedves Vándor! 

" A masszázs a lélek eledele." 

VIP , azaz Very Important Person (nagyon fontos személy).

VIP programok, hiszen számomra minden vendég kiemelten fontos !!!

Sokatok kérésére februártól bővítem programjaimat. 

Ha erős, " meggyúrós " masszázsra vágysz, ha "ittfájottfáj"  masszázsérintésekre vágyik minden porcikád, a Himalájasó kristállyal végzett Gua sha mély kötőszöveti masszázst tiszta szívvel tudom ajánlani. A program erotika mentes, tehát jól fontold meg a döntésed!! 

Bejelentkezni, időpontot foglalni csak úgy, mint eddig telefonon tudsz.

Tel.: 06305881485


.

hitwebcounter