G-0SSP1HNF3F

Merevedési zavar


Merevedési zavarról akkor beszélhetünk, ha a szexuális együttléthez szükséges erekció (megfelelő hímvessző-merevség) a megfelelő nemi vágy (libidó) ellenére sem alakul ki.

Vagyis az az állapot, amikor merevedés létrejön ugyan, de annak mértéke vagy időtartalma csökkent. csak részben, vagy egyáltalán nem valósul meg.

Felmérések szerint ma a világon minden második negyven évnél idősebb férfi küzd merevedési problémákkal (tapasztalataim szerint egyre több fiatal is), vagyis százmilliókat érint a szexuális együttlét élvezetét, minőségét jelentősen csökkentő funkciózavar.

Bár egyre kevésbé számít tabutémának, erről a gondjáról még mindig kevés férfi mer beszélni, segítséget kérni, és a kelleténél sokkal tovább szenved.

A legtöbb férfi megéli az életben, hogy egy-egy alkalommal találkozik a merevedési zavarral, de ezért az egy-egy alkalom miatt nem érdemes aggódnod. Azonban, ha az erekciózavar kettő vagy több hónapja  áll fenn, akkor érdemes felkeresned orvosod, hogy megtudd nem-e szervi probléma van a háttérben.


A merevedési problémák mögött fizikai vagy pszichés okok állhatnak.

Merevedési gondok kialakulhatnak valamilyen betegség következtében, de akár az arra szedett gyógyszerek hatására is.

Az életkor növekedésével egyenes arányban nőhet a gyakorisága.

Általános tapasztalatok szerint merevedési zavarokhoz vezethetnek: az alkoholfogyasztás, a dohányzás, a cukorbetegség és a prosztatagyulladás, esetlegesen pajzsmirigy-, mellékvese problémák és az idegrendszer gyulladásos megbetegedései. Ezek a keringési rendszerre illetve a hormonháztartásra való hatásuk miatt befolyásolhatják az erkeciót.

Az egészségtelen életmód - helytelen táplálkozás, elégtelen testmozgás, rossz alvási szokások, túl sok  szintén negatív hatással lehet. 

Ha csak átmeneti zavarokról van szó, úgy sok esetben lelki problémák állnak a háttérben.

A fiatalabb korosztályra ( és sajnos egyre inkább az érettebb koroszályra is ) jellemző rizikótényező pedig elsősorban a stressz. A stressz önmagában is okozhat potenciazavart, de súlyosbíthatja azt, ha a kiváltó ok fizikai eredetű.

A hímvessző merevedési zavarát okozhatják a különböző szexuális fóbiák ( pornófüggőség, maszturbációs függőség ), teljesítmény kényszer, önértékelési zavarok, stb.


A legtöbb férfi megtapasztalja élete során, milyen néha, ha nincs erekciója. De ez csak akkor lesz igazán gond, ha elakad a kérdésnél: "Mi van, ha újra megtörténik?"

Ez a kérdés egy gondolati "ördögi körforgás", ami 

- stresszt okoz – ez nem igazán az ideális állapot az erekció eléréséhez vagy fenntartásához

- ez arra késztet, hogy mégjobban "rágörcsölj", hogy legyen merevedésed

– és pontosan az ellenkezője fog történni annak, amit szeretnél.


.

A hipnoterápia segít megoldani a merevedési zavart

A hipnózis ideális módja az erekciós zavar leküzdésének és a szexuális teljesítmény miatti szorongás enyhítésének.

A merevedési zavar hátterében akár egy vagy több dolog is állhat a lényeg, hogy a hipnoterápia technikái csökkentik a szexuális teljesítménnyel kapcsolatos szorongásodat, segítenek újra létrehozni az egészséges gondolati mintát és érzést, ami megteremti az egészséges fizikai választ, pont azt, amire vágysz. 

Ez az új minta ahogy hamarosan erősebb lesz létrehozz egy új automatikus viselkedést ami most már a számodra elvárt eredményt hozza. 


 Ez az egyszerű és közvetlen folyamat drámaian megváltoztatja az élvezeted minőségét ezáltal javítva az életed minőségét.


Hány találkozóra lehet szükség?

Mindenki más és más, de a legtöbb esetben 3-6 alkalom elegendő, hogy végleg búcsút mondj a korai magömlésnek. Az ülések gyakorisága minimum 1 hét, maximum 3 hét.


"A változás nem holnap kezdődik, hanem most. Én készen állok, hogy elkísérjelek ezen az úton. Te is készen állsz?"

Várlak

Gebona 

Bejelentkezés, időpontkérés telefonon : +36-30-588-1485


"A hipnózis vagy hipnoterápia önmagában nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Nem egészségügyi szolgáltatás, és nem orvosi gyógymódot. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányul, még azokban az esetben is, amikor egy meglévő panasz csökken."

hitwebcounter