G-0SSP1HNF3F

Megkésett ejakuláció

Hipnoterápiával sikeresen kezelhető a megkésett ejakuláció

A férfiak körében a harmadik leggyakoribb szexuális probléma a megkésett ejakuláció A kutatások azt mutatják a férfiak 8%-nál évente legalább egyszer előfordul. Ez a probléma mindkét félben aggodalmat, csalódottságot és a szexuális együttléttel kapcsolatosan feszültséget és konfliktust okozhat.

A késleltetett ejakuláció szubjektív probléma, mert nincs szabály arra, hogy mennyi idő után kell egy férfinak ejakulálnia. 

A legtöbb szakember egyetért abban, hogy a normál idő nyolc perc körül van, de sok variáció lehet, mert az emberek különbözőek. Annak viszont akinek megkésett ejakulációja van jóval tovább tart elérni a sikeres magömlést. 

Néhány partner élvezi ezt, mert lehetővé teszi a számukra a hosszan tartó szexuális örömöt. De a megkésett magömlés ugyan úgy, mint a korai magömlés a legtöbb férfi számára rendkívül frusztráló és negatívan hat a szexuális életére.

Az első dolog, hogy keresd fel kezelő orvosod és megtudd, van-e bármilyen szervi oka a megkésett magömlésnek. 

Ha nincs semmilyen szervi oka akkor nagy valószínűséggel pszichológiai probléma húzódik a háttérben.

A leggyakoribb okok:

Bűntudat, hogy a szexuális partner csalódott lesz.

A félelem attól, hogy megint késni fog a magömlés.

Próbálkozás kikényszeríteni a magömlést, ami így túl nehézzé válik.

Pornó- és/vagy maszturbációs függőség miatt egyre erősebb inger kell a megfelelő izgalmi szint eléréséhez


Mint látható a bűntudat-félelem-csalódottság létrehozza a probléma végtelen körforgását, míg a félelem maga válik a fő és elsődleges problémává. A legfontosabb a probléma megoldásában, hogy megtörd a késleltetett magömléshez vezető romboló ciklust és létrehoz egy új építő és pozitív ciklust.

A hipnoterápia segít abban, hogy felfedezd azt a gondolati folyamatot ami a nem kívánt viselkedéshez vezet és hogy kicseréld azt egy olyan új gondolati folyamatra ami a kívánt viselkedést eredményezi.

Hogy segít a hipnoterápia?

A hipnoterápia technikáinak hatékony kombinációjával átírod a gondolati mintákat, így megszünteted a problémádat, a késleltetett ejakulációt.

A hipnózis segítségével mind a tudatos és a tudatalatti által működő régi negatív működési mintákat eltöröljük és létrehozunk egy új ciklust, ami pozitív gondolati és viselkedési mintákat tartalmaz. Megerősítjük a változás folyamatát a mély belső erőforrásaiddal.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

A legtöbb férfi a hipnoterápia segítségével sikeresen leküzdi a késleltetett ejakulációs problémát mindössze  2-4 ülés alatt. Mondj búcsút a problémádnak és állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba. Vedd vissza az irányítás az életed felett! 


"A változás nem holnap kezdődik, hanem most. Én készen állok, hogy elkísérjelek ezen az úton. Te is készen állsz?"

Várlak

Gebona 


Bejelentkezés, időpontkérés telefonon : +36-30-588-1485


"A hipnózis vagy hipnoterápia önmagában nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Nem egészségügyi szolgáltatás, és nem orvosi gyógymódot. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányul, még azokban az esetben is, amikor egy meglévő panasz csökken."

hitwebcounter