Megkésett ejakuláció

Megkésett ejakuláció

Hipnoterápiával sikeresen kezelhető a megkésett ejakuláció

A férfiak körében a harmadik leggyakoribb szexuális probléma a megkésett ejakuláció A kutatások azt mutatják a férfiak 8%-nál évente legalább egyszer előfordul. Ez a probléma mindkét félben aggodalmat, csalódottságot és a szexuális együttléttel kapcsolatosan feszültséget és konfliktust okozhat.

A késleltetett ejakuláció szubjektív probléma, mert nincs szabály arra, hogy mennyi idő után kell egy férfinak ejakulálnia. 

A legtöbb szakember egyetért abban, hogy a normál idő nyolc perc körül van, de sok variáció lehet, mert az emberek különbözőek. Annak viszont akinek megkésett ejakulációja van jóval tovább tart elérni a sikeres magömlést. 

Néhány partner élvezi ezt, mert lehetővé teszi a számukra a hosszan tartó szexuális örömöt. De a megkésett magömlés ugyan úgy, mint a korai magömlés a legtöbb férfi számára rendkívül frusztráló és negatívan hat a szexuális életére.

Az első dolog, hogy keresd fel kezelő orvosod és megtudd, van-e bármilyen szervi oka a megkésett magömlésnek. 

Ha nincs semmilyen szervi oka akkor nagy valószínűséggel pszichológiai probléma húzódik a háttérben.

A leggyakoribb okok:

Bűntudat, hogy a szexuális partner csalódott lesz.

A félelem attól, hogy megint késni fog a magömlés.

Próbálkozás kikényszeríteni a magömlést, ami így túl nehézzé válik.

Pornó- és/vagy maszturbációs függőség miatt egyre erősebb inger kell a megfelelő izgalmi szint eléréséhez


Mint látható a bűntudat-félelem-csalódottság létrehozza a probléma végtelen körforgását, míg a félelem maga válik a fő és elsődleges problémává. A legfontosabb a probléma megoldásában, hogy megtörd a késleltetett magömléshez vezető romboló ciklust és létrehoz egy új építő és pozitív ciklust.

A hipnoterápia segít abban, hogy felfedezd azt a gondolati folyamatot ami a nem kívánt viselkedéshez vezet és hogy kicseréld azt egy olyan új gondolati folyamatra ami a kívánt viselkedést eredményezi.

Hogy segít a hipnoterápia?

A hipnoterápia technikáinak hatékony kombinációjával átírod a gondolati mintákat, így megszünteted a problémádat, a késleltetett ejakulációt.

A hipnózis segítségével mind a tudatos és a tudatalatti által működő régi negatív működési mintákat eltöröljük és létrehozunk egy új ciklust, ami pozitív gondolati és viselkedési mintákat tartalmaz. Megerősítjük a változás folyamatát a mély belső erőforrásaiddal.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

A legtöbb férfi a hipnoterápia segítségével sikeresen leküzdi a késleltetett ejakulációs problémát mindössze  2-4 ülés alatt. Mondj búcsút a problémádnak és állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba. Vedd vissza az irányítás az életed felett! 


Bejelentkezés, időpontkérés telefonon : +36-30-588-1485


"A hipnózis vagy hipnoterápia önmagában nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Nem egészségügyi szolgáltatás, és nem orvosi gyógymódot. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányul, még azokban az esetben is, amikor egy meglévő panasz csökken."

hitwebcounter