G-0SSP1HNF3F

Lingam masszázs

"A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket - nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. Jelentése "fényoszlop", "a fény botja".

A lingam masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat.

A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba."

Michaela Riedl -Jürgen Becker

A lingam masszázs szent és gyógyító folyamat, megnyilvánul benne a lingam szeretete.

Nincs jelentősége, hogy a masszázs fogadója fiatal vagy idős, potens vagy impotens, szexuálisan tapasztalt vagy tapasztalatlan - csak az számít, hogy álljon készen a számára eddig talán még ismeretlen megtapasztalásra.

A masszázs célja, hogy tudatos kapcsolatot alakíts ki a férfiasságoddal. A férfi szexuális erőd felfedezése és elfogadása független a potenciától és az erekciótól.

Teljesen új módon, más minőségben élheted meg önmagad, ami kihat partner illetve egyéb társas kapcsolataidra is.

Új életérzéssel gazdagodhatsz teljesítménykényszer és túlzott elvárások nélkül, általa minőségi, emelkedett szexuális gyönyört élhetsz meg, és én elkisérlek, végigvezetlek ezen, a férfiasságod középpontjába vezető úton.

A masszázs során az erekció sokkal hosszabb ideig fent tartható.

Az orgazmus nem cél, hanem inkább kellemes mellékhatás. :-)

Mivel nemcsak a hímvessző, hanem a herék, a gát és a prosztata is a figyelem központjába kerül, így ezzel a technikával hosszabb távon olyan szexuális problémák is orvosolhatók, mint a korai magömlés és a merevedési zavar.

Forrás : Michaela Riedl -Jürgen Becker : Lingam-masszázsBejelentkezés, időpontkérés telefonon : +36-30-588-1485

hitwebcounter