G-0SSP1HNF3F

Korai magömlés


A férfiak körében a korai magömlés (ejaculatio praecox) az egyik legsűrűbben tapasztalt szexuális probléma. 

A legtöbb férfi legalább egyszer megtapasztalja a korai magömlést az élete folyamán. 

A felmérések szerint a férfiaknak több, mint 32% rendszeresen megéli míg 74%-uknál gyakran előfordul a korai ejakuláció. A korai magömlés mindkét fél számára egy nagyon stresszes és frusztráló helyzet lehet, ami szorongáshoz és feszültséghez vezethet a kapcsolatban.

Ha te is szenvedsz a korai magömléstől, akkor keresd fel orvosod, hogy kivizsgálják mi állhat a hátterében. Bizonyosodj meg arról, hogy nem fizikai ok áll a háttérben.

Amennyben kiderült, hogy testileg minden rendben van veled, akkor jó lehetőség a számodra a hipnoterápia, hogy megold ezt a problémát. 


A hipnoterápiával sikeresen megváltoztatható a korai magömlés!


Okok, ami a korai magömléshez vezethetnek :

- Negatív vagy rossz tapasztalatok a korai szexuális kapcsolatokban.

- Trauma, ami a szexuális élményhez kötődik.

- Félelem, hogy az ejakuláció túl hamar következik be.

- Aggodalom, hogy elegendő szexuális élményt tudsz-e nyújtani a partnerednek.

- Egy tanult viselkedés, ami rosszabb lesz a stressz a nyomás és a szorongás miatt.

- Bűntudat a szexualitással kapcsolatban.

Függetlenül attól, hogy mi a valós oka a korai magömlésnek ez most okoz számodra problémát . Valószínűleg már számítasz is rá, hogy újra és újra megtörténik, még akkor is ha nem ezt szeretnéd, de a félelem attól, hogy ez újra bekövetkezik, pont megerősíti azt, amit nem szeretnél.

 A legjobb módja, hogy megold ezt a problémát az, hogy megváltoztatod azt a gondolati mintát, ami kiváltja a korai magömlést. 


Hogy segít a hipnoterápia a korai magömlésen?

A hipnoterápia technikáinak segítségével lehetőséged van arra, hogy megtaláld a kiváltó gondolati mintát/mintákat és azokat megváltoztasd. A feszültséget okozó régi gondolatok eltűnnek és a helyükre egy új gondolati minta kerül, ami új érzelmi és viselkedési mintát eredményez. 

A képzeleted, amit az elméd hoz létre az irányításod alá kerül, így egy új eredményre számíthatsz, mert új tudatos gondolatokkal az új elvárásaidnak fogsz megfelelni, most már annak, amit valóban szeretnél. A tudatalattid így valós azonnali automatikus válaszokat hozz létre a megelégedésedre, ezzel is erősítve az új, félelem nélküli, csodálatos szexuális élményt.Mennyi találkozóra lehet szükség, hogy megszűnjön a korai ejakuláció?

Mindenki más és más, de a legtöbb esetben 3-6 alkalom elegendő, hogy végleg búcsút mondj a korai magömlésnek. Az ülések gyakorisága minimum 1 hét, maximum 3 hét.


"A változás nem holnap kezdődik, hanem most. Én készen állok, hogy elkísérjelek ezen az úton. Te is készen állsz?"

Várlak

Gebona 

Bejelentkezés, időpontkérés telefonon : +36-30-588-1485


"A hipnózis vagy hipnoterápia önmagában nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Nem egészségügyi szolgáltatás, és nem orvosi gyógymódot. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányul, még azokban az esetben is, amikor egy meglévő panasz csökken."

hitwebcounter